NIEUWSBRIEF 27 

 1. Club update door CEO Peter Willems
  Peter Willems dankt Jimmy Coenraets aangezien dit zijn laatste vergadering si als SLO. Zijn taak wordt overgenomen door G. Pauwels, die ontslag nam als voorzitter van Leive2002 anno 2023.
  Vincent Goovaert overhandigt namens de leden van de federatie een geschenk aan J. Coenraets.
  Dean Pynaerts heeft in overleg met OHL zijn ontslag aangeboden om een andere uitdaging aan te gaan.

  Peter Willems lanceert het idee om de sfeermakers of federatie een premie van 250€ per match te geven indien er géén boetes komen. Dit voorstel heeft hij van Beveren. De wedstrijd tegen oostende kostte OHL geld door de rookbom en de bierbekertjes die werden gegooid. Ditmaal verhaalt OHL dit nog niet op de geïndetificeerde daders, ook al zijn die gekend. Vanaf volgend seizoen zal dit wel gebeuren. De daders van Oostende zullen de K opkuisen voor de komene vier wedstrijden.

  1.1. Dames:
  Er rest nog één wedstrijd. De dames zullen niettegenstaande een schitterend parcours géén kampioen worden. Dit is ontgoochelend gezien de professionele aanpak. Iedereen trekt lessen uit deze teleurstelling. De speelsters die er echt voor gaan en in geloven en die op een positieve manier meewillen, zullen verlengd worden.

  1.2. U23:
  De ploeg kende recent een terugval, maar het was een lang seizoen en het project is positief geëvalueerd en zal verlengd worden.
  Verschillende spelers hebben stappen gezet en spelers als Sagrado en Shingen hebben hun stappen naar de A-kern gezet.

  1.3. A-kern:
  Vierde seizoen in 1ste klasse en nooit in degradatiegevaar gekomen. Dit is het beste seizoen van OHL in 1ste klasse.
  Tel je de verloren puntentegen Eupen, Seraing en Kortrijk erbij, dan staan we in POII en kon zelfs POI.
  De geruchten omtrent Brys en Blessin zijn uit de lucht gegrepen.
  Brys heeft nog een contract van 1 jaar.
  Wat de spelers betreft, zijn we verlost van het debacle met de match tegen beerschot die de transfer van vorige zomer hypothekeerde. Het voorbije seizoen werd de kern opgekuist. Willems ziet geen leegloop en er zal uitgekeken worden naar versterkingen.
  SPITSEN :
  Er is Gonzalez. Er is nog geen definitieve beslissing genmen. De afweging moet nog gemaakt worden.
  Insingi is alleszins een goede waarde. Opoku zal waarschijnlijk verlengd worden.
  Wat die Thaïsche speler betreft, is er nog geen zekerheid.
  Moussa vertrekt naar Montpellier. Willems is ontgoocheld aangezien er andere onderlinge afspraken waren die niet werden nagekomen. Hier moet vervanging voor gezocht worden.
  MIDDENVELD:
  Keita – Antwerpen zegt dat hij terug naar OHL gaat, de optie zal dus niet gelicht worden. Komt hij terug dan hebben we opnieuw een goede zes. Anders dienen we vervanging te zoeken. Hij doet het héél goed bij Antwerpen en buiten de uitspraken in de pers is er nog niets concreets.
  Antwerp sprak in de pers uit niet te verlengen. De volgende maanden zal er meer duidelijkheid komen omtrent de situatie. Hij is momenteel goed aan het presteren. Dit komt OH Leuven ten goede moest hij terugkomen zowel als richting een potentiële transfer.
  Iedereen blijft in principe: Patris, Ewout, Rica, De norre
  Op de vraag van Van Eylen of de geruchten van een vertrek van Rica, antwoordt Willems dat de madam van Rica niet gelukkig is. Maar Rica is nog onder contract.
  Voor Ouedraogo die einde contract is dient vervanging gezocht te worden en liefst een linksvoetige aangezien we daar weinig spelers hebben.  Cojocaru is een langdurig contract.
  Malinov ligt moeilijk bij Brys, mocht er een oplossing komen dan zal daar zeker rekening mee gehouden worden.
  Sofian Kyine is de vraag hoe dit zal aflopen.
  Het is intrinsiek niet de bedoeling één van de huidige starters te verkopen, enkel bij een situatie waar zowel de club als speler beter van worden. De situatie rond Ricca werd toegelicht. Ouedraogo is één van de einde contract spelers.
 1. Abonnementen 23-24:
  Er komt een stijging.
  Wie vroeg boekt, zal de he verschik tussen oude en nieuwe prijs op zijn cashlesskaart krijgen.
  Leden sc’s krijgen 10 € korting.
  Er komt een instapabonnement aan 150 € (Tribune 3).
  Een deel van de sfeergroep overweegt een overstap naar T3.
  Ook voor B2B verhogen de prijzen.
  Er blijft een familieabonnement volwassene+kind en mogelijkheid extra kinderen gratis.
  Er wordt 20€ op de cashless kaart gestort bij aanbreng nieuw lid.
  Start : 18/05 
 1. App OHL: komt eerstdaags.

 2. Fandag:
  Na overleg en afwegen van alle pro’s en contra’s wordt er unaniem beslist de fandag te houden op een wedstrijddag in augustus.